Toto Review

De reclames van Koning Toto zijn tot een fenomeen uitgegroeid. Vind jij deze reclames leuk? Of vind je de reclames irritant? De ervaring leert dat de meningen over de reclames nogal uiteenlopen. Iets waar de meningen minder over uiteenlopen, is de Toto bookmaker. Veel mensen zijn vol lof over deze bookmaker, maar is dat terecht? Je gaat het lezen in deze Toto review; in deze review delen wij onze bevindingen over deze bookmaker.

Over Toto

In ons land is Toto zonder twijfel één van de populairste bookmakers. Dit heeft vooral met het verleden van Toto te maken. Voordat de markt van bookmakers gereguleerd werd, was Toto één van de weinige legale bookmakers. Zo was het mogelijk om bij de supermarkt of plaatselijke tabakswinkel een weddenschap te plaatsen bij/via Toto.

In die jaren was Toto echter ook al goed vertegenwoordigd op het digitale vlak. Deze bookmaker had al snel door dat de meeste winst op het digitale gebied behaald kon worden. Maar, tegelijkertijd werkte Toto ook nog flink aan haar naamsbekendheid. Dit doet de bookmaker overigens tot op de dag van vandaag.

Zo ken je Toto mogelijk van de eerder benoemde reclames, van de Toto KVNB Beker of als sponsor van tal van evenementen en tv- en radioprogramma’s. Al met al zit het met de naamsbekendheid van Toto wel goed.

Leuk detail: Toto is voortgekomen uit een fusie van de Nederlandse Staatsloterij en de Lotto.

Het spelaanbod bij Toto

Ben je op zoek naar een goede bookmaker voor het plaatsen van voetbalweddenschappen? Dan zit je bij de bookmaker Toto absoluut goed. Deze bookmaker heeft in de afgelopen jaren het aanbod van voetbalwedstrijden flink uitgebreid.

In het huidige aanbod kom je in principe wedstrijden vanuit elke voetbalcompetitie tegen. Het gaat hierbij om de gebruikelijke grote competities, maar ook om minder bekende kleinere competities. Zo kun je wedden op wedstrijden uit Guatemala, Mexico, Botswana en India.

Per wedstrijd kun je ook uit de nodige soorten weddenschappen kiezen. Toto heeft hierbij wel gekozen voor een flink verschil in het spelaanbod. Bij de grotere wedstrijden heb je echt uit heel veel soorten weddenschappen de keuze, maar bij de kleinere wedstrijden uit een stuk minder weddenschappen.

Binnen het aanbod ligt de focus ook op de Nederlandse competities. Dit geldt voor de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, maar ook voor de Toto KNVB Beker. Als je de sponsor van een toernooi bent, is het logisch dat je hier veel wedstrijden van aanbiedt. Verder richt Toto zich ook op de Nederlandse Vrouweneredivisie; ook daar kun je het nodige geld mee verdienen.

Wat zijn de voordelen van Toto?

Als je op voetbalwedstrijden een weddenschap wilt plaatsen, heb je hier een goede bookmaker voor nodig. Is Toto een goede bookmaker? Ja, absoluut. Toto Nederland biedt de nodige voordelen, waarover wij je hieronder graag meer vertellen.

Duidelijke, snelle en fijne website + app

Over de website van Toto zijn wij bijzonder enthousiast. Deze website is erg duidelijk, werkt lekker snel en werkt gewoon fijn. Je navigeert makkelijk door het uitgebreide aanbod heen, je plaatst gemakkelijk een weddenschap en je geniet van het uitgebreide spelaanbod.

Dit geldt niet alleen voor de website, Toto.nl, maar ook voor de mobiele app. Deze app liep in het verleden wel eens vast, maar dat heeft Toto gelukkig vakkundig op weten te lossen. Het gokken op Toto is zowel via de app als via de website een feestje.

Prima klantenservice

Dat Toto haar zaakjes op orde heeft, blijkt duidelijk uit de klantenservice. Mocht je met een vraag, klacht of opmerking zitten, kun je bij de klantenservice aankloppen. Je krijgt spoedig een uitgebreid antwoord waar je écht iets aan hebt. Wij hebben opgemerkt dat dit bij veel andere bookmakers anders is.

Verder vinden wij het fijn dat je op meerdere manieren contact met Toto op kunt nemen. Dit doe je door een vraag via social media te stellen of door te bellen met 070 550 08 05.

Wat ons al helemaal aanspreekt, is de bereikbaarheid. Van maandag tot en met zondag is de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar!

Interessante bonussen

Wil je van een interessante bonus genieten? Dan zit je met een Toto bonus goed. Voor zowel nieuwe spelers als voor bestaande spelers komt Toto met interessante bonussen op de proppen. Deze bonussen zijn op financieel gebied interessant, maar ook qua voorwaarden. Doe wel goed onderzoek naar de exacte voorwaarden van de bonus.

Volledig in het Nederlands

Een belangrijk voordeel is de taal van Toto. De gehele website is in het Nederlands, de klantenservice is in het Nederlands en de app is in het Nederlands. Dat Toto een 100% Nederlandse bookmaker is, zorgt wat ons betreft voor de nodige fijne voordelen.

Veel betaalmethoden

Nadat je een account bij Toto aangemaakt hebt, kun je Toto weddenschappen plaatsen. Voor het plaatsen van deze weddenschappen heb je uiteraard wel geld nodig. Dit geld maak je gemakkelijk vanaf je bankrekening over naar je Toto account. Hierbij kun je uit de nodige betaalmethoden kiezen.

Ook de limieten zijn prima. Deze limieten hebben betrekking op het storten van geld, maar ook op het uitbetalen van je saldo. Mocht je een fijne winst hebben gepakt, kan het verstandig zijn om die winst uit te cashen.

Wat zijn de nadelen van Toto?

Dat Toto zo’n populaire bookmaker is, komt uiteraard niet uit de lucht vallen. Dit heeft te maken met bovenstaande voordelen, maar ook de immens goede marketing. Toto heeft gewoonweg heel slim haar naamsbekendheid op weten te bouwen.

Is het dan direct aan te raden om een account bij Toto aan te maken? Nou, je moet wel even goed met onderstaande nadelen rekening houden.

Matige odds

Ten opzichte van andere bookmakers zijn de odds van Toto matig. De odds liggen veelal onder het gemiddelde, waardoor je per inleg minder geld kunt verdienen. Voor de recreatieve gokker zal dit echter geen heel groot probleem zijn.

Matig live wedden

Wil je bij Toto live wedden? Dan moet je er rekening mee houden dat dit niet perfect is. Zo is het aanbod relatief beperkt, zowel qua wedstrijden als qua weddenschappen. Bij veel live wedstrijden kun je bijvoorbeeld alleen op over 2,5 goals wedden, maar niet op over 1,5 goals of over 3,5 goals.

Een account bij Toto aanmaken

Het aanmaken van een account bij Toto is gesneden koek. Je hoeft slechts een paar stappen te doorlopen, waarna je de gewenste weddenschappen kunt plaatsen.

Wel moet je rekening houden met de nodige gegevens die je aan moet leveren. Dit heeft echter niks met Toto te maken, maar puur met de verplichtingen vanuit onze overheid. Zo is Toto verplicht om een kopie van je paspoort of ID op te vragen.

Onze Toto beoordeling

Over Toto Nederland zijn wij voor het grootste gedeelte te spreken. Deze bookmaker staat goed aangeschreven, heeft haar zaakjes op orde en biedt een uitgebreid spelaanbod aan. Wel moet je rekening houden met de matige odds en het matige live wedden.

Zeker voor de beginnende wedder is de goksite Toto echter geweldig. Je kunt op allerlei grote competities wedden, de website werkt erg gemakkelijk, alles is in het Nederlands en de klantenservice functioneert prima. Als klap op de vuurpijl is de Toto app ook nog eens erg handig. Toto is niet de allerbeste bookmaker, maar wel één van de betere bookmakers.