Unibet Review

U kunt altijd al veel over een online bookmaker vertellen vanaf uw eerste paar minuten dat je je begeeft op de website. Dit zijn de belangrijkste dingen die we hebben opgepikt in de beginfase van onze Unibet-review. Unibet heeft een goed ogende website in een sportieve voetbal groene kleur. De website zit slim in elkaar en je ziet in één oogopslag waar je moet zijn voor het wedden op sporten zoals voetbal.

Unibet.nl is een stijlvolle en goed ontworpen site

We ontdekten dat Unibet een zeer goed uitziende site heeft samengesteld. Het heeft een fris groen en wit kleurenschema en er zijn tal van coole afbeeldingen die pronken met de belangrijkste promoties.

Hoewel er hier een enorm aantal sportweddenschappen is, ontdekten we dat alle Unibet-pagina’s vrij snel laadden. Bovendien was het leuk om eenvoudige tabbladen te vinden voor alles, van de Unibet-apps tot de nieuwste speciale aanbiedingen. Zelfs iets als het veranderen van het odds-formaat werd moeiteloos gemaakt, wat meer is dan van sommige sites voor sportweddenschappen kan worden gezegd.

Op Unibet kan je makkelijk navigeren door sportweddenschappen

Als je eenmaal in het Unibet-sportboek bent beland, zult je merken dat het je een eenvoudige manier biedt om deel te nemen aan de gokactie. Er is een handige A-Z-link voor alle sportcategorieën en je kunt de zoekfunctie gebruiken om naar een bepaald sportevenement te zoeken.

Alle huidige actie voor live wedden staat centraal. Dit is een vergelijkbare benadering als die we hebben gevonden in onze BetCity-review en het zorgt ervoor dat u geen tijd hoeft te verspillen aan het zoeken naar uw in-play-weddenschappen.

De belangrijkste weddenschappen op de winnaar van de wedstrijd worden vet weergegeven, maar u kunt eenvoudig doorklikken om alternatieve gokmarkten te vinden of toegang te krijgen tot livestreaming. Klik gewoon op de kansen die u goed lijken om ze aan uw wedstrookje toe te voegen.